HOT ПРЕПОРАЧАНО

Ние се стремиме да биде најголем производител на квалитетот

HOT ПРЕПОРАЧАНО

Во секој агол на светот, ќе најдете SOUTLIER МАШИНА

F ounded во 1997 година, Haizhili Машини копродукции, Ltd е loacted во Foshan, важен производствена база во Јужна Кина. Како професионален високи складирање и ракување со опрема претпријатие за производство во Кина, ние сме стручни во обезбедување на ефикасен материјал ракување со системот решенија на пазарот.

Factory VR Exhibition