HOT REKOMANDUAR

Ne përpiqemi që të jetë prodhuesi cilësisë më të lartë

HOT REKOMANDUAR

Në çdo cep të botës që ju do të gjeni një SOUTLIER MACHINE

F ounded në vitin 1997, Haizhili Machinery Co, Ltd, është loacted në Foshan, një bazë e rëndësishme e prodhimit të Kinës Jugore. Si një ruajtje profesionale të lartë dhe trajtimit të pajisjeve ndërmarrje prodhuese në Kinë, ne jemi ekspert në ofrimin e zgjidhjeve efikase trajtimin material të sistemit në treg.

Factory VR Exhibition