panas dianjurkeun

Urang narékahan pikeun jadi produsén kualitas pangluhurna

panas dianjurkeun

Di unggal juru dunya anjeun nimu A SOUTLIER mesin

F ounded taun 1997, Haizhili mesin Co., Ltd ieu loacted di Foshan, hiji basa manufaktur Cina Selatan penting. Salaku gudang senior profésional jeung nanganan parabot perusahaan manufaktur di Cina, kami ahli dina méré solusi sistem penanganan bahan efisien keur pasaran.

Factory VR Exhibition